Life's Too short

For boring events!

Bij ons draait alles om het creëren van unieke ervaringen die verder gaan dan de standaard verwachtingen. Wij denken non-classic in de breedste zin van het woord! Stap uit de standaard en til je event naar iets unieks met ons diverse aanbod aan events, workshops en masterclasses!

Zakelijke events

Of het nu gaat om een informele borrel na een lange werkdag, een belangrijke vergadering met jouw team, een bedrijfsfeest om successen te vieren, of een productlancering die indruk maakt op je klanten of zakenpartners, ons team staat klaar om je te ondersteunen bij het creëren van een geslaagd evenement.

Onze locaties bieden een uitgebreid assortiment aan culinaire hoogstandjes, variërend van asian inspired (instagrammable) streetfood en top-noch cocktails tot verrassende non-classic bistro-klassiekers met exclusieve wijnen. Kortom: alles om jouw zakelijke bijeenkomst extra speciaal te maken.

We begrijpen dat elk evenement uniek is en specifieke wensen heeft. Daarom bieden we flexibele arrangementen en maatwerkopties aan, zodat we jouw zakelijke bijeenkomst precies kunnen afstemmen op jouw behoeften en doelstellingen.

Kom direct met ons in contact of schrijf je via dit formulier vrijblijvend in.

Particuliere events

Van verjaardagen en babyshowers tot aan vrijgezellenfeesten en jubilea: wij helpen je graag bij aan een onvergetelijke dag. Of het nu in onze tropische cocktailtuin is, in onze gezellige cocktailbar of aan het centraal gelegen Stationsplein in Roermond – wij denken met je mee om je event compleet te maken.

Kom direct met ons in contact of schrijf je via dit formulier vrijblijvend in.

Workshops, tastings en cursussen

Een cocktailworkshop tijdens een vrijgezellendag of juist om een bedrijfsuitje leven in te blazen? Een masterclass of tasting over een bepaalde drank of merk? You name it… we got it!

Kom direct met ons in contact of schrijf je via dit formulier vrijblijvend in voor een van onze workshops, masterclasses of cursussen. Daag je smaakpapillen uit en til samen met ons je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau!

Aanvraagformulier